Carane Tanggal Cougar ing Kanada

Carane Tanggal Cougar ing Kanada

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Carane Tanggal Cougar ing Kanada

December 27, 2017 0

Kanada uga minangka omah kanggo sawetara cougars sing nggoleki wong luar biasa. Bangsa nduweni akeh wanita sing nyenengake lan nyenengake sing lungguh ketat kanggo wong sing bener. Kanada cougars iku alternatif gedhe kanggo wong sing golek hubungan sing mantep.

Kaya sawetara wanita liyane, nalika manggon cougar mbutuhake informasi sing gedhe babagan ngobati dheweke. Sing luwih akeh wong mikir babagan wanita iki, luwih gampang kanggo dheweke kanggo ngerti cougar lan carane dheweke bisa puas karo dheweke. Punika wonten informasi ingkang mendasar babagan dating kucing sing saben wong sing kepincut kudu ngerti.

1. Tampilake tartamtu

Ing umur 30 taun, wong lanang kudu nduweni status tartamtu. Tartamtu kanggo nyatakake lan nyatakake dheweke kecenderungan lan pikirake ing cougar. Wong kudu ngerti carane njupuk keuntungan dheweke lan cara khusus kanggo miwiti diskusi sing apik. Cougars duwe pengalaman lan sinau babagan hubungan, dheweke bisa ndeleng liwat aktivitas manungsa gampang. Dheweke ngerti yen wong iku was-was, tartamtu utawa arrogant.

2. Nandhani dheweke apik

Kita mung kasebut wanita sing dikembangake minangka cougars. Apa wae, ing wektu iki wanita, wong kudu nyatakake yen nelpon kasebut ing istilah iki kanggo sawetara degree irritating. Resiko ora kurang kaya wanita liyane.

3. Nggawe seksual

Wanita iki ngiringi pengalaman sing diangkat saka hubungan sing kepungkur. Wong kudu nyangka sing cougars kabeh watara biasa kanggo jinis. Mayoritas wanita kasebut ngerti apa sing disenengi ing amben. Wong lanang sing ono sing manggon ing oma kudu diwenehake kanggo ngurus kebutuhan sing kaya iki. Dheweke uga kudu siap ngalami sesuatu sing anyar lan kudu ngupayakake.

4. Wong kudu ngerti babagan wawasan lan pengalaman

Wiwit para wanita iki wis diwasa kanthi pengalaman lan informasi sing ora bisa ditrima, wong bisa nyadari dheweke bisa ngerti babagan akeh babagan eksistensi. Coba ora bakal dilemehake dening merek dagang iki nanging luwih becik nimbang informasi sing ana.

5. Mandhuwur lan rembugan karo wong-wong mau

Korespondensi lan pemahaman sing konsisten yaiku salah sijine kunci penting kanggo nggawe asosiasi karo wanita kasebut. Ana masalah sing bisa muncul ing hubungan iki, nanging ora ana apa-apa diskusi lan pangerten sing layak ora bisa diowahi.

6. Nyoba ora menehi umur kesempatan kanggo nandhang hubungan sing becik

Liyane bisa ndeleng kontras umur minangka masalah Nanging iki panggonan wong kudu ngadeg tenan ing matur sing umur ora masalah ing sesambetan.

Cougar dating minangka tambahan hubungan sing perlu ngerti lan pangerten. Data ing cukup kanggo menehi wong intrigued dening wong wadon experienced manual kanggo nggawe hubungan efektif. Cougars ing Kanada sing ateges wanita njagong kanggo hubungan sing bener.
Read More